Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на съединител

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

такаааа стана ясно, че смяната е около 100-130 лв.
    п.п.
    при мен смяната е на цената на 3 бири, щото си го сменям сам, а брат ми и баща ми ми помагат докато свалим и качим скоростите. В края на краищата са 10-тина болта в околовръст и един дорник. ееееее може и да има още 20-тина други дето да се развият и завият, ама не е нещо сложно
    п.п.п.
    Според мен един майстор, за да е добър и да си върши съвестно работата, при положение че не ти е приятел, трябва да получава заслужено възнаграждение....така че не обиждайте хората които работят качествено и с това си вадят хляба
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Абе мен в Dunev ми искат 200 лв само за работа и 232 лв за съединител Valeo (френски) . ДА ВАЖНО ГЛЕДАЙТЕ КАТО КУПУВАТЕ VALEO ДА Е ФРЕНСКИ ЩОТО НА ПАЗАРА СА СЕ ПОЯЖИЛИ И КОРЕЙСКИ VALEO.
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Коляга Chimev с какво те обидх по точно ?!?! пусни си темата в Общи приказки дето ще я видят повече хора и като видят смяна на съединител 40 лв ще ти се смеят чесно
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Аз пък евала на пича викам че са му оправили колата за 40 лева.....Дайте сега като навсякъде е 130 и той да иде да им доплати 90 лева а....който както може се урежда и колегата се е уредил много добре. Това не е за смях, а дори за благородно завиждане . И все пак колеги и тук смяната е толкова. Различни градове, различна конкуренция, различни майстори, различни цени.....Искам да кажа на всички които уважават мнението че трябва да се дават по 130 лева за това и 40 лева е за смях, да заповядат в моя магазин и да ме уважат като си купят продукт на стойност 1059 лева с ДДС, вместо за 39 лв, че да не им се смея аз...Айде със здраве!
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Колега прочети отначало и виж какво е написал другия колега "Неси спомням цената но сигурно беше 40-50лв щом несам забелязал" ееее това как го разбираш??Та той дори незнае колко са му взели... това направо са си приказки по инерция !

Comment

Първоначално публикувано от Orm
              Абе мен в Dunev ми искат 200 лв само за работа и 232 лв за съединител Valeo (френски) . ДА ВАЖНО ГЛЕДАЙТЕ КАТО КУПУВАТЕ VALEO ДА Е ФРЕНСКИ ЩОТО НА ПАЗАРА СА СЕ ПОЯЖИЛИ И КОРЕЙСКИ VALEO.
              корейско валео има от много отдавна на пазара, но то е в съвсем различни кутии и не е точно валео, пише VALEO PHC или нещо подобно... но няма как да го сбъркаш, понеже не е нарочно менте, което копира истинското френско валео, просто си е лиценз на валео, който се произвежда в корея, и който се различава коренно от истинското.. няма как да го сбъркаш... а относно цените за труд, да вярно е във всеки град стандарта на живот е различен, но гарантирам, че в София, няма сервиз, в който да ти сменят съединителя за 40-50 лева... просто тук има достатъчно работа и хората не се гърбят за без пари... в провинцията наистина може и за толкова да го правят, но дали го правят достатъчно качествено, не мога да кажа, аз предпочитам да дам 60-70 лева повече, но да знам че е направено като хората и да съм сигурен, че няма да си избият разликата, като ми сложат стария лагер или огледален диск, вместо нов...
              Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

колеги в смoлян аз като взех колата сменях саединител пален комплкт за 370 лв и лагер 60 валео и сп течност излезна ми всечко 500 а сега работя всервиз и вземаме не повече от 100 за смяна
                AR 146ti-на части,AR 156 1.8 TS ex,BMW e30 for fun,AR 146 jtd-ex,Manta-project,AR 155 на части,AR 145 на части,AR 147 Ducati Corse

Comment

Първоначално публикувано от maxisexy
                  колеги в смoлян аз като взех колата сменях саединител пален комплкт за 370 лв и лагер 60 валео и сп течност излезна ми всечко 500 а сега работя всервиз и вземаме не повече от 100 за смяна
                  колега пълен комплект означава Притискател+Феродов+ЛАГЕР, не можах да разбера, защо си дал още 60 лева за лагер, защо си сменял спирачна течност и какво точно искаше да кажеш с този пост?!?
                  Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

Главната идея на колегата според мен беше да каже колко взимат за смяната

Comment

колега извинявай обаркал сам се то снощи с тия дискотеки и крачми ama tova e друга тема 60лв са от тия 370 а спирачната течност ония в сервиза ми каза че я сменил защото имало малко повечко вода 2.5% а това нее хубаво вие знаете защо
                      AR 146ti-на части,AR 156 1.8 TS ex,BMW e30 for fun,AR 146 jtd-ex,Manta-project,AR 155 на части,AR 145 на части,AR 147 Ducati Corse

Comment

Working...
                      X